oldukça başarılı

hayırlı olsun
Baya iyi, hayırlı olsun
bence güzel bir yatırım olmuş

başarılar
Çok çok iyi hocam, hayırlı olsun
Güzel projelendirilebilir hocam hayırlı olsun
Güzel alan adı. Hayırlı olması dileğiyle.
Gayet başarılı, hayırlı olsun
Değersiz bir domain. Dolar + Fiyat
Doların fiyatı olmaz kuru olur. dolarkuru olsa değerli olabilirdi belki.
Projelendirip kafaya oynarsanız çok güzel ekmek yersiniz fakat bunun için baya bir bütçe ayırmak gerekli hocam.Günlük Dünya -Türkiye ekonomisi hakkında önemli gelişmeler,dolar piyasa durumu vs bilgilerin yer aldığı bir site olursa çok güzel iş yapar.
Güzel hocam hayırlı olsun
Paylaşmıştım bunu hayırlı olsun inşallah .
projelendirilebilir güzel bir domain yakalamışsınız hocam, hayırlı olsun
Reg fiyatına degmeyebilir.
Dolar yazinca google otomatik gösteriyor zaten hocam bilemedim pek
Son zamanlarda burada açılan tüm konulara oo süper, uçar, kaçar, efsane yorumları görüyorum. Diyorum bende mi sorun var. Bu kategorideki son zamanlarda yazılan domainlerin %99'u çöp, ölü yatırım.
Paranızı böyle şeylere vermeyin derim. Parayı da geçtim, vakit gidiyor. Vakitten daha değerli bir şey yok.
Bu mesajımı ister kaba, ister kendi çapında tecrubesi olan biri yazmış diye okuyun.
Com'cuların gözleri yaşlı 😂
Güncel kur ile ilgili olabilir ama hani sadece dolar üzerine kurulacak sanırım..
İki arkadaşımında yorumu tam isabet. İşi özetlemişler. Kendiniz site kurup proje yapacaksanız işe yarayabilir ama yatırımlık ise pek iyi tercih olmamış.
Güzel domain, hayırlı olsun.
Çok rakip var, aşırı zor sektör. Ayrıca uygulamalar da cabası.
finans üzerine çok güzel projelendiririlir
Güncel döviz kurlarını gösteren birçok site var. Bu domainin de başarılı olabilmesi için fark yaratacak bir yazılımla yola çıkması gerekir. Tek başına domain ederi akılda kalıcılığı baz alınarak iyi olabilir. Ancak direkt aranma hacmine göre keyword olduğunu düşünmüyorum. Hayırlı olsun.
Degerli yorumlariniz icin tesekkurler arkadaslar