Arkadaşlar canlı destek ile görüştüm hesabından bakiye eksilen kişiler için yazıyorum, öncelikle şunu söyliyeyim herkese hazır cevap atıp duruyorlar, derdimi anlatana kadar 2 saat geçti tam, en sonunda hesabımı incelemeye ikna ettim de öyle gördüler, hani bazen teb atm sinden para çekmek isterken teknik bir hata oldu deyip parayı vermiyor ya ve bu işlem payoneer de de gözükmüyor, eğer bankaya çekmeyi denediyseniz ve paranız kaybolduysa aynı bu şekilde olmuş demektir, param hesabıma dönmek üzere bekliyormuş, teb atm olayında da 10 gün sonra geri geliyordu zaten , 3 temuz da param geri hesabıma gelicekmiş, derdim birken iki olmuştu hem para çekemiyorum hemde param kayboldu

en azından biri için içim rahatladı, ayrıca benim konuşmalarından anladığım şu, karttaki bakiyeler zaten 5k dolara kadar karta para yükleniyor onlar FCA denetlemesin deymiş ve dondurulmuş, denetleme bitene kadar bu maximum 5k dolara kadar olan para kullanılamayacak mış, (bu karttaki paralar benim kendi düşüncem sallantıda gibi ama hayırlısı ), eğer bunun üzerinde paranız varsa bankaya çekebilirsiniz, bunun haricinde yine kart dışında payoneer hesapları arasında para alıp gönderebilir veya bankaya çekebilirsiniz, diyelim dolar hesabında kartınız var euro ya ödeme alıyorsunuz kart yok o parayı ister bankaya ister hesaplar arası istediğiniz gibi kullanabilirsiniz, aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için bilgilendirme... sağlıcakla..