Kendi bilgilerimi yazayım hocam. Bir adsense de ülke değiştirmek için forumu doldurup gönderdim bana gelen mailde kendisinin alman olduğunu biraz Türkçe bildiğini bazı kelimeleri yanlış yazabileceğini söylüyordu. Eğer ülke değiştirirsen kesinleşen bakiyemin sıfırlanacağıydı. Adsense pinli değildi tekrar pin isteme durumu oluyor mu bilmiyorum. Ülke değiştiği için reklam kodlarındaki sayılar değişebilir belki güncellemek gerekir. Kazanç işlemeye devam eder.
Teşekkürler bu son zamanlardaki inceleme olaylarından sonra farklı ülkeye farklı bir isme taşımayı planlıyorum hesabımı.
Kesinleşen bakiyeyle ilgili şöyle bir bilgi var ekranda kesinleşen bakiyeyi bir sonraki ayın 21 inde ödeme yapacaklar ancak geçmişle ilgili herşey silinecek tüm raporlar vs.
Alıntı
Ülkenizi değiştirirseniz ödeme geçmişiniz silinir ve yalnızca yeni ülke profilinizin ödemelerine erişebilirsiniz. Ödeme geçmişinizde saklamak istediğiniz tüm kayıtları indirdiğinizden emin olun. Ancak kalan bakiye, eski ülke profiliniz üzerinden ödenecektir.