Asıl işin tadı bu zamanlarda çıkıyor hocam cebinde paran yokken mutlusun, 6 yıllık ilişkim var kız arkadaşım öğrenci iken uçakla gidiyordum yanına dönüşü otobüsle yapiyordum 19 saat otobüs yolculuğu boru değil

yılda en az 8 kez yanına gidiyordum 3 gün kalıp geri dönüyordum para da yok ozamanlar ha öyle şimdiki gibi değilim 1 ay it gibi gece gündüz çalişiyorum ki bi sonraki aya gidebiliyim diye

gittim mi mecbur bi butik otelde felan kalıcaksın ozamanlar en kötüsü 80 lira, uçak 150, dönüş otobüsü 60-70 ₺ orda yiyorsun içiyorsun felan şimdi geriye bakıyoruz da ne günlermiş diyoruz
ama hiçbir zaman aramızda para olayı olmamıştır bende yoksa o öder onda yoksa ben öderim hiç unutmam bir keresinde tüm paramı bitirdim cepte kuruş kalmadı bide üzerine hafta sonu giriyor eft ile para da düşmüyor hesaba son 50 lirasını paylaşmiştik

şimdi ise ikimizin toplam geliri ile rahat 4 aile bakarsın nereden nereye geldik diyoruz

kısacası sana demek istediğim ikinizde birbirinizi seviyorsanız eğer para ikinci plana iniyor emin ol starbucks'a götürmen şart değil
Allah bağışlasın hocam çok güzel maşAllah, ilk ilişkim ve çekiniyorum hayata bağlı birisi değilim yanlış bir şey yaparım diye korkuyorum ve ilk defa uçağa bineceğim. bilet paramı kendisi karşıladı ve bazı sorunlarımıda kendisi karşıladı ama malesef ben bir şey yapamadım daha..