Payoneer works with many banks and financial service providers around the world, both in developed and emerging markets. Our global infrastructure is built in a way that empowers you to do business globally as easily as you can locally. One of the providers we work with is Wirecard Card Solutions Limited.
Payoneer farklı bir firmadır ve wirecard da farklı bir firmadır. Bu yazıda payoneer
"Birlikte çalıştığımız sağlayıcılardan biri Wirecard Card Solutions Limited." diyerek sadece çalıştıkları firmalardan biri olduğunu izah etmiştir.
https://blog.payoneer.com/exclusive/...fe-and-secure/
Payoneer'ın ortak yapısını tam olarak inceleyemedim ama altyapıyı wirecard'dan aldığı kesin. yani wirecard yarın dirilmeyeceğine göre, altyapıyı düzeltip farklı bir yöntem geliştirmesi dahi bir - iki ay sürebilir payoneer'ın. Ayrıca geliştirdiklerinde de şimdiki gibi kapsamlı bir ödeme ağı kurup kuramyacakları meçhul. yani payoneer kullanan herkes bugünden sonra önceki rahat dönemlerini unutsun en iyi şartlarda bile.