çok boş konuşmussun hocam. Yukarıda Hükümeti ya da valiyi kaymakamımı kastediyorsunuz bunlar dolandırıcıları mı destekliyor? Burada hem savcıları da suçlayıp ayrı bir suç işliyorsunuz. Siyaseti bulaştırmasanız olmaz foruma. Hakim savcı dolu hukumeti sevmeyen. Siz bir dilekçe verin bakalım savcılığa delilinizde varsa ne yapıyorlar.
Savcıya şikayet gider. Karşı mağduriyeti giderirse soruşturma kapatılır. Önce uzlaşma vs tavsiye edilebilir. Sizi engellemıyorlar donus yapıyorlarsa bir şekilde suç işlemiş olmaz yani.
Bana boş konuşuyor yazmışssın.Lakin gönülden söylüyorum sen boş boş şeyler yazmışsın .Otur sağlam kafa ile ben ne yazmışım sen yazmışsın oku.Birde insanlara suç işliyorsunuz , sen suçlusun ifadelerden vazgeçin .Kendiniz akıllı başkası akılsız muamelesinden vazgeçin . Aynı zamanda bilinç altında kendince suçlu gördüğün kişileride buraya yazma.Ben siyaset yapmamışken kendin siyaset yapıyor ve beni siyaset yapmakla suçluyorsun.
Eğer siyaset yapacak olursam ;
Önümüzde çiftlikbank var .Kimlerin törenlere katıldığı,desteklediği,hibe ettiği,kaçma süreci,araştırmaya red verdi,yakalanmama süreçleri ortada iken gelipte burada akıl verme güzel kardeşim.
bu soruları sorarım..Gerçi ben anya diyorum sen konya anlarsın
Bu istanbul bilişimin hisse satışı ve ürünü göndermeyip parayı işletip haksız kazanç elde etmesi oldukça şaibeli ve hukuki sorun.Bir Arkadaşın dediği gibi sistemdeki bir hatadan yararlanıp sabun gibi her olaydan sıyrılıyor.Buna göz yumanlarda bir okadar suçludur.