YsnYlmz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
zamanında bende aramıştım ama bulamamıştım. forumda şu konu var ama denemedim.

https://www.r10.net/programlar/22854...-ucretsiz.html
bunu görmüştüm bunda kelime yazıyosun direkt çıkanı indiriyor videoda görüntü o şekilde. url girerek indirme olsaydı iş yapabilirdi. eyv hocam. ben çözünce buraya eklerim.

edit. yandex indirmeleri filtrelemiş izin vermiyor programlara. tek seçenek imageye görünüyor diğerleri düzgün çekmiyor. masaüstü programlar da çalışmıyor.
edit2. hatta imageye da da çekmiyor çoğu zaman. neodownlader dan indirip fastone ile ratio değeri vermek en mantıklısı gibi.
edit3. yahut imageye ile çözünürlük filtresi uygulayıp indirme yapılabilir ama görselleri bazen görüyor bazen görmüyor. gördüğünü ise düzgün indiriyor.

edit4. ben farklı bi yol buldum o şekilde yapıyorum artık hem beğendiğim görselleri indiriyorum. yöntem şu. yandex ten 2000:3000 pikselli istediğim içerikleri buluyorum. görsellerden birine tıklıyorum hemen karşıma ok işareti geliyor ona basıp seri seri indiriyorum. sağ sol yön oklarıyla da yeni görsele geçiyorum hızlıca. toplu indirmede zaten içini açıp incelemem gerekecekti çer çöp görselleri çıkarmak için. bu da bi nevi aynı iş.

eklentinin adı double-click image downloader. bunu kurmazsanız 2 saat sağ tıkla kaydet olayıyla uğraşırsınız.

edit5. ya da uzantı seçeneklerine girip ok un yerini değiştirin. ben sonraki görsele geçmek için mouse la sağ ok a basıyorum. indirme butonunu da hemen dibine koydum. seriden değişip indirme yapıyorum.