Bir kaç gündür maillerimi kontrol etmiyordum, bugün kontrol ettiğimde garip birşey ile karşılaştım. Trendyola kayıt olmuş ve alışveriş yapmışım hatta kargom şuan da yola çıkmış. Fakat hayatımda hiç kullanmadım trendyol üyeliğim dahi yok. Siteye girip şifre yenileme yaptığımda bir şok ile daha karşılaştım aynı isim soyisimde birisi benim mailim ile siteye kayıt olmuş ve alışveriş yapmış hatta kart bilgileri fln hala duruyor trendyol'da kayıtlı şuan istesem üzerine bende alışveriş yapabilirim

Trendyol'da mail onayı vs. gibi bir şey yok mu acaba nasıl bu şekilde alışveriş yapılıyor şaşkınım. Adamı arayıp uyarmak istiyorum ama başıma iş almakta istemiyorum daha önce böyle bir konuda iyilik yapayım derken suçlu konuma düşüyordum neredeyse.
Aynısı babamında başına gelmişti. Telefonu android olunca bi gmail açmıştık. Hiç anlamaz kullanımından falan neyse 3 sene sonra telefonunu değiştireceğimizde yedekleme için gmaile falanda girmiştim aynı ada sahip birisi banka hesabına o maili vermiş 3 sene boyunca hep ekstre gelmiş sonra bankayı arayıp düzelttirmiştik.