itfaiyeci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maşallah hocam alan adları gerçekten çok iyiymiş Yemek konularında eskisi kadar sen siteleri kullanılmıyor. Genel olarak Youtube bu konuyuda kendine çekti. Parlak fikirler içinde durum aynı şeyden ibaret olduğunu düşünüyorum. Çekebilirsiniz ziyaretçi ama biryere kadar Youtube ile desteklerseniz çok daha iyi olur. Çünkü Youtube da yayınlanan girişim, para kazanma vb. Videolar sizin önünüzü kesebilir.

Forum düşüncesi ise benim yönünden olumsuz hocam. Genel forum olsa tutma ihtimali var evet ama nissan ile kısıtlayınca tutma ihtimali pekte yok.

Canlı altın çok daha iyi sonuçta altın zamanla değerlenen, mutlaka herzaman insanların arayacağı bir konu. Ancak ilk sıralara yerleşmek çok zor. Alan adınız güzel ama büyük bir sermaye gerekebilir. Tanıtım yazıları, backlink vb işlemler için.

Haber içinse news kaydı alabilirseniz ciddi oranda ziyaretçi yakalayabilirsiniz. Özellikle insanların gerçekten dikkatini çeken ve güncel konular üzerinden büyük bir kitle yakalamanız mümkün. Buna ek olarak sosyal medya ile destekleyebilirsiniz. Örneğin facebook da siyasi gruplar mevcut. Burada haberlerinizi paylaşırsanız, bir ziyaretçi yakalayabilirsiniz. Günlük, haftalık ve yıllık olarak.

Drone fiyatı aynı e-ticaret sitelerindeki karşılaştırma gibi olabilir. Mesela bir x ürününü siteden seçiyorsunuz, karşılaştır butonuna basıyorsunuz daha sonra diğer x ürününü seçtiğinizde ikisini otomatik yan yana koyarak özelliklerini, fiyatını vs karşılaştırabiliyorsunuz. Böyle bir sistem olabilir ancak Türkiyede pek fazla drone kullanan olduğunu düşünmüyorum. Buna ek olarak sadece karşılaştırma sitesi olacağı için almak isteyen birisi veya drone özelliklerine bakmak isteyen kişiler tarafından kullanılacağı için pek ziyaretçisi yine olmayacaktır. Ancak egerki bir kitle yakalarsanız satın al butonu ile bir firma ile görüşerek reklam alabilirsiniz. Satın al butonuna tıklayınca o firmaya yönlendirir.

Bana göre şuanda en iyisi altın ve haber
Değerli fikirleriniz için çok teşekkürler hocam..