dmr88 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamamen ilgi alanınıza göre ve bütçenize bağlı aslında. Mesela ekosistem sizin ne kadar ilginizi çekiyor? Her Allahın günü içerik girebilir misiniz? Sizi sıkmayacak bir alan seçmelisiniz önce. Mesela haber siteleri genelde hevesle açılır. İki gün sonra çöp olur. Bunda tabi bütçe ve özveri devreye giriyor. Ben drone domaini diyorum. Diğerleri için çok daha büyük özveri göstermeli ve bütçe ayırmalısınız. Başarılar
Haklısınız hocam aslında çok fazla vaktim var, Yaptığım işten dolayı uzun saatler pc başında vaktim oluyor eğer olursa bir proje için karar verirsem eğer içerik konusunda yazmak üretmek için zamanım olacaktır. Fakat dediğiniz gibi drone fiyati yoğunlaşmak daha kolay olacaktır. Sorum birde şu hocam satış üzerine ileride değerlendirme yapılabilir mi sizce peki ?

Şimdiden teşekkürler.

nizips adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tikky guzel hocam ben almakla almamak arasinda kararsiz kalmistim siz almissiniz bende degerlendirilir com'u kullsnilmiyor zaten satista , hayirli olsun
Evet hocam .com dolu oda satışta o yüzden kısa ve akılda kalıcı domain her türlü olabilir moda giyim e ticaret o yüzden almıştım bakalım.