Yanlış anlamayın da bir çok kişi bilgisiz bir şekilde paylaşım yapmış anlıyormuş gibi. Çok zorlamayacağım bir iki kelam edeceğim. Arkadaşın verdiği bilgi güzel evet google maps kaydı değil bu ama backlink için veya haritalarınızı farklı kelimelerde çıkarmak için faydası var.
İndex almıyor diyenler zor index alıyor dese tamam ama index almıyor demek ezbere laf salatalığı oluyor. Bu haritalar index alıyor hatta anahtar kelime ile bile çıkıyor.
Teşekkür ederim kardeşim. Hızlıca hazırlanmış bir içerik olmasına rağmen şuana kadar binlerce insan faydalandı ve yüzlerce teşekkür geldi özelden sağolsunlar. Anlamayanlar saçma sapan yorum yaptı tabiki

Google Benim İşletmem diye düşüp umduğunu bulamayanlar olduğu için farklı yorum yapanlar oluyor. Yaklaşık 10 yıldır Goolge My Maps i kullanıyorum. Kesinlikle backlink ve Google My Business te açılan haritalara da katkısı var.
Makaleyi okudum ama işlemi tam nasıl yapacağımı anlamak zor olacak gibi ama bir kaç kez daha okuyarak başaracağım inşallah

Bilgi için teşekkür ederim.
Çok basite indirgenerek anlatıldı. Facebook kullanabilen herkesin yapabileceği bir şey. Eminim rahatlıkla yapabilirsiniz. Google harita yer ekleme yapağınız konumları önceden belirlerseniz işiniz kolaylaşır.
Bu google maps konumu falan değil, şahsi hesabınızdan kaydettiğiniz yerler, yani biz aradığımızda göremiyoruz, kendi kendinizi sadece siz görüyorsunuz. Sizin haricinizde görebilen yok. Linki olması, bulunabilir olduğu anlamına gelmiyor. Sizde diyorsunuz Google indexlemiyor diye. Maps'i indexlemez olur mu hiç? Indexlemiyor çünkü bu bir bir maps kaydı değil. Şahsı hesabınızdan yaptığınız bir spam. Tıpkı foruma yaptığınız gibi.
Forum kurallarına göre, konu içeriğinin tamamını burada paylaşmanız kaynak olarak link vermeniz gerek. Buradan sitenize gelen 3-5 tıkın hiçbir yararı yok.
Herşeyi kendinize göre yorumlamasanız şaşarım bir şeye de eline sağlık demesini öğrenemediniz. Binlerce insan faydalandı bilip bilmeden konuşmayın piyasada 300 tl ye yapılan bir hizmeti adım adım açıkladım. Google da indexlenmiş binlerce harita kaydı var. Hatta doğru anahtar kelimede sıralama dahi yaparsın. Bu arada HD Bilişim in 3 5 tıka ihtiyacı yok

Bunu herkes bilir. Sağlıcakla kalın.
Teşekkür ederiz. Çok sağolun.