Netgsm Duyuru : Numara Kullanım Ücreti
Numara Kullanım ve Destek Ücreti
Değerli abonemiz, Sanal Mobil Şebeke Hizmeti, Sabit Telefon Hizmeti ve Altyapı sağlayıcı hizmeti lisanslarımızı aldığımız 2009 yılından itibaren uygun fiyat, yüksek kalite ve güvenli iletişim ile Yeni Nesil Telekom Operatörü ilkesiyle devam ettiğimiz bu yolda Türkiye de Telekomünikasyon sektörüne sizlerle birlikte yeni bir heyecan ve rekabet getirdiğimizi düşünüyoruz. Alışkanlıklarımızın ve teknolojinin hızla değiştiği bu yolda bizimle birlikte olduğunuz ve bizi desteklediğiniz için teşekkür ederiz. Sizlere yüksek iletişim kalitesini en uygun fiyatlarla sunma çabasında olduğumuzu bilmenizi isteriz.
Bu kapsamda 2016 yılından beri değiştirmediğimiz Numara Kullanım ve Destek ücretinde güncelleme yapmak zorunda kaldığımızı üzülerek belirtmeliyiz. 01.07.2020 tarihinden itibaren Numara Kullanım ve Destek ücreti 9 TL/yıl yerine 13 TL/yıl olarak güncellenecektir. Siz değerli abonelerimizin bu fiyat artışını anlayışla karşılayacağınızı ümit eder sağlıklı günler dileriz.
Merhaba, benim bir şirketimvar bir tane 850 li hat kullanmak istiyorum ama merak ettiğim şu. Aylık 13 tl ödeyeceğim tamam peki arama yapmayacağım hiç müşterilerim arayacak. Bunda benim zararım nedir? Yani beni aradıkça bir fatura çıkar mı?