irfancoban adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel abi tavsiyeleriniz için teşekkürler, fakat tekrar söylüyorum “BAHSİ GEÇEN KİŞİ HESAP KAPATMADI, HİÇBİR KANIT SUNAMIYOR. BAŞKA BİRİSİ KAPATTI FAKAT SÖZ AĞZIMDAN ÇIKTI DİYE MECBUREN ÖDEME YAPTIM”

Ek olarak diğer şahıslar için hukuki süreç başlatıp başlatmadığımı konuda belirtmedim. Neye göre başlatmadığım yargısına vardınız?

Konuyu başka yerlere çekmeye çalıştığınızı düşünüyorum, lütfen konuyu daha detaylı olarak tekara okuyun Hayırlı forumlar, hayırlı akşamlar.
Değerli kardeşim beni forumda hesap kapatma hizmeti verenlerin ve bu hizmeti kullananların olması rahatsız etti. Bir de sürekli forumda birilerinin birilerine ticari anlaşmazlıklar yüzünden dol@ndırıcı demesi rahatsız etti. Haksız zenginleşme diye bir dava türü vardır. Muhatap arkadaşa açabileceğin tek dava türü budur. Adama 1500 lira verdiğini ve karşılığında söz verilen hizmeti malı almadığını söyleyerek mahkemeden verdiğin paranın iadesini istersin. Sen verdiği 1500 lirayı ispat edebilirken karşı taraf sana teslim ettiği bir işi hizmeti ispat edemez. Mahkeme avukat masrafları ile birlikte 1500 liradan fazla bir parayı ödemek zorunda kalacağı için zaten baştan anlaşma yoluna gidecektir. Ya da ilamsız icra gönder, eğer ödeme yapmazsa aç davayı mahkeme masrafları ve avukat masrafı ile ödesin. Ama sen bu adamın sicilini dol@ndırıcılık suçu yazdıracağım diyorsun. Maalesef o işler öyle kolay değil. Deneyip kendin görmen gerekecek sanırım. İnşallah zararını en kolay şekilde tazmin edersin değerli kardeşim. Sana da iyi forumlar.