Bir insana kafanızdan uydurma fikirler ile hırsız, dol@ndırıcı falan diyemezsiniz. Adam sayfayı 2 kere kapattırmış sayfa tekrar açılmış. Sanki sadece paranızı almak için sizi kandırmış gibi davranıyorsunnuz. Oysa buradaki tek ihtilaf verilen garantinin yerine getirilmemesi. Bu ayıplı bir hizmettir keyfinize göre dol@ndırıcılık suçu icat edemezsiniz. Elmalar ile armutları kıyaslayacak kadar az hukuk bilgisine sahipsiniz. Bir şirket ev dikeceğim diye para toplayıp sonra corona salgını yüzünden iflas edip kimseye evini veremezse dol@ndırıcı olmaz ticari mağduriyet olur. Eğer bu firma aslında ev falan dikme amacı olmadan milleti kandırarak para topluyorsa o zaman ancak dol@ndırıcı olur. Senin eleman senden parayı alıp kaçıp gitti mi ki adama dol@ndırıcı diyorsun? Adam 2 kere sayfayı kapattırmış. Sayfa yeniden açılmış. Dol@ndırıcılık ithamının safsata olduğunu, savcı ve hakim size ve avukatınıza iletir.
Biri ücretinizi ödemediyse mahkeme orada, gider alacak verecek işlemi başlatırsınız. Adamın sayfasını ahlak dışı manipülasyonlar ile kapattırmaya çalışıyorsanız sizin de kötü niyetli olduğunuzu anlarız. Bu arkadaş hakkında avukat tutup dava açma yoluna giderken diğer tarafta ücretiniz ödenmediğinde mahkemeye gitmemeniz söylediklerinizin tamamen tutarsız olduğunu gösteriyor.
Bir banka size hesap işletim ücretini iade etmedi mi banka şubesini mi bombalıyorsunuz? Bir esnaf paranızı alıp malınızı eksik teslim ettiğinde dükkanını mı kundaklıyorsunnuz? Savunmanızın hiç bir açıklaması yok.
Ayrıca bir abi tavsiyesi olarak alın. Size zarar veren insanlara karşı zarar verirken ölçülü olmaya özen gösterin, birilerine her türlü zararı verirken bir bakarsınız suçlu duruma siz düşersiniz verdiğiniz zararın misli ile zarara girersiniz. Bahsedilen konuda bir kişimnin sosyal medya sayfasına zarar vermek için sahte belge düzenlemeye azmettirme suçu işlemişsiniz. Bereket adam memur da bunu söyleyemecek. Adamı köşeye sıkıştırırsanız 1500 lira karşılığı sahte belge düzenletip hesap kapattırmaya çalışmanız yüzünden sizin de başınız ağrır.
@Erhan; Hesap kapatma konuları suistimale çok açık. Bu forumda nasıl haklı haksız farketmeden botnet, ddos konuları açmak yasaksa, sosyal medya hesaplarını kapattırma isteyenlere ve bu hizmeti verenlere de yasak gelmeli.
Güzel abi tavsiyeleriniz için teşekkürler, fakat tekrar söylüyorum BAHSİ GEÇEN KİŞİ HESAP KAPATMADI, HİÇBİR KANIT SUNAMIYOR. BAŞKA BİRİSİ KAPATTI FAKAT SÖZ AĞZIMDAN ÇIKTI DİYE MECBUREN ÖDEME YAPTIM
Ek olarak diğer şahıslar için hukuki süreç başlatıp başlatmadığımı konuda belirtmedim. Neye göre başlatmadığım yargısına vardınız?
Konuyu başka yerlere çekmeye çalıştığınızı düşünüyorum, lütfen konuyu daha detaylı olarak tekara okuyun

Hayırlı forumlar, hayırlı akşamlar.