@digiklan; Hocam size şunu sormak isterim ;

Ben bir iş için sizinle anlaşsam, ödemeyi alsam. Fakat ne verdiğim garantiyi sunsam, ne de işi yapsam. Forumda moderatör "Ya kapatın, ya da iade edin" dediğinde "Kapatmayı deneyeceğim, yoksa forumdan uzaklaştırın" desem ve açık açık "Ben ödemeyi iade etmiyorum" desem siz bu durumda beni "Ticari olarak mağduriyet yarattı" olarak mı adlandıracaksınız? Lütfen biraz empati yapalım Bir iş için ödeme alıp o işi yapmamak alenen dolandırıcılıktır ve bunun hiçbir açıklaması yoktur. Yoksa insanlardan para alıp "Ev dikeceğim size" umuduyla ortadan kaybolan insana da "Ticari olarak mağduriyet yarattı" diyelim. Bu verdiğim örnekle yapılan iş anlaşması arasında hiçbir fark yoktur.

Ekstra olarak ; Beni dolandıran ve dolandırdığını kanıtladığım, ücretimi ödemeyen birisinin hesabını kapattırmak için işlem yaptırdım. Hatta işlem için forum dışı bir arkadaşla tekrar 5 bin tl karşılığında anlaştım. Eğer birisi, benim emeğime göz dikiyorsa, ona her türlü zararı verebilecek kadar gözü kara bir insanım. Beni dolandırdıkları miktar burada bahsi geçen paradan çok daha az buna emin olabilirsiniz.

Güncelleme ; Bir önceki mesajınızda adam hesabı 3 kere kapattırdı demişsiniz; Hesabı hiçbir şekilde kapatmadı. Konuyu okursanız hiçbir kanıt sunamadı.