AdemAtbas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam siz de biraz yanlış anlamışsınız 🤔😂🤷♂ Ölün belgesini düzenleyen ve mavi tikli profille deneyeceğim diyen kişi banlanan kişi forumdan.
Siz suç işlediğinizin bile farkında değilsiniz. Ve karşı tarafı olmayan dol@ndırıcılık suçu ile itham ediyorsunuz. Bu forumda ticari olarak mağduriyet yaratan herkese dol@ndırıcı deniliyor ama gerçek hayat öyle değil. Hatta bu forumda bile adama dol@ndırıcı denilmemiş moderatör mağduriyet giderilene kadar ban demiş. Yani her mağduriyet bir dol@ndırıcılık değildir.

Diğer konu ise sizi dol@ndırdığını iddia ettiğiniz bir hesabın kapatılmasını istiyorsunuz. Bu hesabı nereye şikayet ettiniz? Hangi dava sonucu sizin dol@ndırıldığınıza hükmedildi? Siz yine kafanızdan bir dol@ndırıcılık uyduruyor olabilir misiniz? Neden bu sayfaya dava açmak yerine bu sayfayı kapattırmak gibi gayri meşru bir yolu seçtiniz? Kapattırmak istediğinzi sayfanın 130 bin takipçisi varmış.

Sizin yaptığınıza açıkça sabotaj, mala zarar verme denir. Size ait olmayan bir sosyal medya hesabını işlevsiz kılmak için adam arıyorsunuz. Ve karşınızda iftira ile, sahte belge ile, sahte beyan ve manipülasyonla o hesabı kapattırabileceğini söyleyen adama tamam diyerek 1500 lira para veriyorsunuz. Hesap kapatılsın karşı tarafın canı yansın da nasıl kapanırsa kapansın diyorsunuz.

Bence kapattırmak istediğiniz hesap yüzünden forumdan sizin de banlanmanız gerekir. Dol@ndırıldım diyerek geçiyorsunuz, bir sayfa sizi dol@ndırdıysa sayfanın sahibine dava açarsınız, savcıya gidersiniz. Kaybettiğini 1500 lira için avukata gidip dava açtıran bir adamın sosyal medya üzerinden dol@ndırıldığı sayfayı şikayet etmek yerine manipülasyonla kapattırmaya çalışmasına inanmıyorum.

@Yeniceri; , forumda nedeni meşru olmayan hesap kapattırma işlerinin yasaklanması lazım. Bir hesabı kapattırma konusunda anlaşma ne demektir? Bunun bir websitesine botnet saldırısı yapmak istiyorum diye anlaşma yapmaktan farkı nedir? Böyle ben dol@ndırıldım bana zarar verdi diye isteyenin istediği sosyal medya hesabına, siteye, sanal mağazaya saldırı yaptırmasına bu forumda izin verilmemelidir.