Öncelikle gerçekten merak ettim, (arkadaşın konusuna bu kadar dahil olmak istemiyorum ama), gerçekten ama gerçekten bana " SALDIRGAN " demek için hangi nedeniniz var ve nereden çıkardınız, bir insan için bu herhangi bir insan olabilir çözemediği her türlü sorun zordur, ki aksi olsa zaten sorun çözülmüş olur, dünya klasiklerini herkese tavsiye ederim.
Sizden bir açıklam bekliyorum, bana neden saldırgan dediniz, nereden çıkardınız, hangi sözüm size saldırganca geldi, çok ciddiyim aklınızdakileri merak ettim, hangi söz yada kelime size saldırganca geldi?
Siz şuan neden bana saldırıyorsunuz ve kim zor dedi bu soru için aksine 20 saniye alır almaz, siz kendinizde misiniz, cevabınız yanlış sizin, ki siz daha soruyu anlamamışsınız, ayrıca konu ne ara iş vermeye engelleme listesine geldi.
Şu mesajları okuyanlar ne düşünüyor bilmiyorum, kim kime saldırıyor ?
Evet var, konu yeri yanlış olsa bile bir
para teklif ediyorsa ticaret konusu sayılır. Sizde gelip ticaret yapmak isteyen birisinin konusuna gereksiz mesaj atıp, baltalıyorsunuz.
Yazdığınız yorumlara bakınca bunların
iyi niyetle yazılmadığı gayet açık.
Üst tarafta arkadaşın dediği gibi basitlik kişiye göre değişkenlik gösterebilir. Sebebini de ilk okul çocuğuna anlatır gibi anlatayım mı?
Hani insanlar kendine bir meslek, alan seçerler. Kendini seçtikleri alanda geliştirir çok çalışırlar. O alanda geliştikten sonra bilmeyen birine zor gelen bir iş onun için çok kolaydır.. Umarım anlamışsındır.
Konuyu çarpıtma diye ekliyorum, kendini bir alanda geliştirmek kolay değil.. geliştirdikten sonra o alanın temelleri olan işi yapmak kolay.
Konu sahibi ile özelden konuştuklarımıza bakınca sorunu anlayabildiğimi düşünüyorum, tahmin ettiğim gibi tek satır değişiklik ile çözüldü.
Not : Forumun amacı yardımlaşmak ise böyle küçük işler için para teklif edilmesini doğru bulmuyorum.