AdemAtbas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam siz de biraz yanlış anlamışsınız 🤔😂🤷♂ Ölün belgesini düzenleyen ve mavi tikli profille deneyeceğim diyen kişi banlanan kişi forumdan.
Ben tamamen tüm yazılanları okudum ve özneleri karıştırmıyorum. Size şöyle örnek vereyim hocam. Instagram hesabını bir işyeri olarak düşünün. İşyerinin kapanması lazım diye ilan veriyorsunuz, biri gelip tamam kardeş ben kapatırım diyor. Nasıl yapacan diyorsunuz, bilgisayarlarını hackleyip çalışamaz hale getiririm ve verilerini çalarım, yok ederim onlar da iş yapamayıp kapatır diyor. Tamam diyorsunuz. Bu durumda siz suça azmettirmiş olmaz mısınız? Hukuki açıdan karşı çıkmadığınız için ticaret bu perspektiften yürümüş ve azmettirmiş olursunuz. Eğer İrfan Bey o sahte ölüm raporu düzenleme konusuyla ilgili "hayır, bu sahtekarlıktır, bu yöntemi tasvip etmiyorum" deseydi suça teşebbüsü gerçekleştiren sadece şikayet edilen kişi olurdu ama öyle mi olmuş? Şikayet konusunda yazdıklarından bunu olağan karşıladığı çok açık. Bu durumda o sahte rapor tanzim ettiyse siz de işinizin görülmesi için azmettirmiş oluyorsunuz. Anlatmak istediğim husus bu.