Mehmetmasa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Angular bilmiyorum ama anladığım kadarıyla;
$scope.randomNumber = 16000;
yerine
$scope.randomNumber = [ 450 , 896, 2541 , 3542 , 6587 ];
yazarsanız istediğiniz sayıları array olarak alabilirsiniz.

Neden bu kadar saldırgan davranıyorsunuz ki? Arkadaşın istediği şey 1 satır kod değiştirilerek yapılabilir bilen birisi için bu mu zor?
Öğrenmek zor olabilir ama yapılacak iş değil her şeyde sağa sola saldırmaya gerek yok.

Ayrıca Javascript hizmeti verip buna zor diyorsanız bir müşteri olarak değil iş verme sizi engelli listesine eklerdim..
Öncelikle gerçekten merak ettim, (arkadaşın konusuna bu kadar dahil olmak istemiyorum ama), gerçekten ama gerçekten bana " SALDIRGAN " demek için hangi nedeniniz var ve nereden çıkardınız, bir insan için bu herhangi bir insan olabilir çözemediği her türlü sorun zordur, ki aksi olsa zaten sorun çözülmüş olur, dünya klasiklerini herkese tavsiye ederim.

Sizden bir açıklam bekliyorum, bana neden saldırgan dediniz, nereden çıkardınız, hangi sözüm size saldırganca geldi, çok ciddiyim aklınızdakileri merak ettim, hangi söz yada kelime size saldırganca geldi?

Siz şuan neden bana saldırıyorsunuz ve kim zor dedi bu soru için aksine 20 saniye alır almaz, siz kendinizde misiniz, cevabınız yanlış sizin, ki siz daha soruyu anlamamışsınız, ayrıca konu ne ara iş vermeye engelleme listesine geldi.

Şu mesajları okuyanlar ne düşünüyor bilmiyorum, kim kime saldırıyor ?