Lifent adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yok, ben inanmıyorum Hepsiburada üzerinden çok eleştirilen bir ürünü aldım, yorumlarla asla alakası yok, çok memnun kaldım (aldığım diğer tüm ürünler gibi) Yorumlara bakmıyorum demiyorum ama olumludan çok olumsuzlar için de kullanılıyor bu hizmetler. Bi ürün alırken ne için alacağını ve işine kesin olarak yarayacak mı gözüyle bakarsanız alırsınz. Onun dışında keyfi şeyler için yorumlara kalırsınız.
Örnek yorum yazayım sana,

XXX marka elektrik süpürgesini aldım. Öncelikle ürün görseldeki gibiymiş teşekkürler, ama kablosu söyledikleri kadar çok uzun değil, ara kablo kullanmak gerekiyor bazı yerler için. Açma kapama düğmesi çok hassasmış bilginiz olsun. Onun harici çekiş gücü çok iyi, daha önce XXX model kullanmıştım bu daha başarılı geldi. Firma sağolsun ürün seçmemde çok ilgilendi, ben YYY model düşünüyordum daha pahalıydı ama kendileri aradaki farkı bana anlattı. İyiki XXX almışım, gerçekten kullanışlı ve pratik. Ürün hakkında kötü yorumlara aldırış etmemenizi öneririm. Bir ev hanımı ve temizlik hastası olarak bu ürünü öneririm.

mesela bunu şimdi ben tamamen kendim yazdım sana, sallama bir yorum ama bunu sen kullanıcı gözünden okuyup sahte diyemezsin. %99.99 okuyan insanların hepsin bu yoruma inanır.