serdardulger adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5 sitemi koyacağım ve maillerinde sorun yaşamayacağım Birde sürekli ip değiştirmek zorunda kalmayacağım hosting arıyorum. Şuan çalıştığım firmada 1 yıl olmadı 3 kere ip değiştirdim.

MegaTRhost dan çok memnundum fakat onlarda fiyatları çok yükselti. Güzel sorun yaşamadığınız firma varsa tavsiye eder misiniz?
Merhaba Kardeşim

Hosting firmaları web siteleri için son derece önemli bir yer teşkil ediyor... Yıllardır web siteleriyle ilgileniyorum... Bu süreçte onlarca tema script satın aldım... Genelde rastladığım sıkıntı sitenin çok kısa sürede yavaşlamasıydı... Son olarak bir video sitesi kurdum ve hosting için daha önce de hizmet aldığım RADORE ile ikinci kez anlaştık... Müşteri hizmetleri gayet iyi sistem basit ve sorunsuz... Fakat web sitemde daha önce de hep yaşadığım aşırı yavaşlama sorunu görülmeye başladı...

- Google'nin "PageSpeed Insights" sitesinde site hızı denemesi yaptım sonuç mobil de % 4 - pc de % 12 civarında gösterdi... Bütün keyfim kaçtı... Bu esnada R10 da tesadüfen internetyapi hosting firmasını tavsiye eden birini gördüm... Kendisinden bilgi de aldım... Ve mutlaka denememi tavsiye etti... internetyapi hosting ile irtibata geçtim... Son derece yapıcı tavsiyelerde bulundular. Çok emin olmamakla birlikte son bir beklentiyle kendileriyle anlaştık. Bundan sonrası ışık hızıyla gerçekleşti... Sanıyorum 10dk içinde diğer hostingteki dosyalarım hepsi yeni firmaya eksiksiz bir şekilde taşındı. kurulum tamamlandı. Bilgiler verildi. Ve herhangi bir kesinti olmaksızın sitem çalışır halde teslim edildi... Açıkçası ne olduğunu anlamaya çalışıyordum... Hiç beklemediğim bir ilgi ve hızla işlem bitmişti...

Peki değişen ne olmuştu ? Web siteme girdiğimde sitemin müthiş hızlı akışkan çalıştığını fark ettim... Hemen yine - Google'nin "PageSpeed Insights" sitesinde site hızı denemesi yaptım sonuç mobil de % 56 - pc de % 78 ye çıktığını gördüm...

Firmayı tanımam etmem... Açıkçası site rekabeti açısından genelde böyle paylaşımlar yapmam... Ama o kadar muazzam bir fark yaşandı ki benim daha önce yaşadığım sorunları yaşayan dostlara bir tavsiyem olsun istedim... Bu arada diğer firmaya verdiğim paranın hemen hemen yarı fiyatını ödedim...

Bu anlamda "İNTERNET YAPI BİLİŞİM FİRMASINA" https://internetyapi.com/ çok teşekkür ediyorum...

SİTENİZİN HIZINI TEST EDEBİLİRSİNİZ. PageSpeed Insights : https://www.google.com/search?q=Page...hrome&ie=UTF-8

Web sitemiz: www.mehmetokuyan.TV