timaios adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam senin araştrmana yada bu domainin ticari amaçlı satılması gibi bir ihtiyacım yok ki.Ben bir yazılım yapıyorum ve bu yazılım sadece emlak içerisinde kullanılacak bir web sitesi olup seo kasma gibi bir derdim yok yani.
Ama senin için bu isme değer katacağım söz

Hocam yazılımlarınızı test etmek için almışsanız değerlendirme istemenize gerek yok ki . Yani biri değerlendirme konusu açıyorsa domainin satış değerini veya proje değerini ölçmek için açıyordur. sizde emlak projem için aldım demişsiniz bende buna göre yorumladım.

Sonuçta "emlack" kelimesi şimdiye kadar bir kişinin azğından yanlışlıkla bile olsa çıkmamıştır.

Bizim ülkemizde adres çubuğu kültürü yok maalesef. Siz şimdi birine kolayemlack.com' girip yazılımı görebilirsiniz bile deseniz. Veya emlak arayan birine telefonda kolayemlack.com da ilan mevcut deseniz bile. İlk önce siz domaini tarif edeceksiniz. K harfinden once c harfi var gibi gibi.

Googleye emlack yazdığınızda bile sizi düzeltecek emlakmı demek istiyorsunuz diye. Buda sizi -1 den başlatmış olacak.

Kelime bütünlüğünü bozmadan yanına istediğiniz ekleme yapabilirdiniz. Kolayemlakci kolayemlaktan vs vs..