Olayın bazı yerleri yanlış anlaşılmış.

<h3> veya başka etiketlerde olması şart değil.

Yazı içerisinde gayet normal bir şekilde de geçebilir.Verdiğim örnekte alt başlık olarak denk gelmiş.

Örneğin:

Ana başlık: En iyi antivirüs programları

Asist yapacak keyword belki eski bir program olan ama hala az da olsa aratılan: "X programı, X programı nasıl kurulur, X programı ayarları" olabilir.

Bu 3 örneği kafadan attım elbette ama her keyword ayda 5 kere aratılsa bile bunun total bazda çok büyük bir şeye vesile olduğuna dikkat çekmek istiyorum.

Bu asisti sağlayacak bütün keywordler o yazının içerisinde yer almalı. Kelime yoğunluğu göz önünde bulundurularak elbet.

Siz 70-80 tane asist yapacak keyword giriyorsanız ve içeriğiniz 300 kelimeyse elbette spam ihtimali doğabilir.

Benim ürettiğim içerikler minimum 1500-2000 kelime olduğundan, verdiğim bilgide bu detayı atlamışım kusura bakmayın

Yani rakip analizi yaparak, aklınıza gelmeyen veya çok ama çok az aratıldığı için eklemek istemediğiniz keywordleri mutlaka ekleyin. Uzun vadede bana dua edersiniz

Danışmanlık verdiğim şirketlerin siteleri zaten otoriter olduğu için bu yöntem 4 5 katı daha iyi sonuç veriyor