yazdıklarınız çok yanlış yönlendirmelerle dolu. birisi görüp yapsa başı ağrır hem de etik değil.
mesela kişinin yaptığı hata nedeniyle mesela annesini taciz etmek doğru mu?
bu hem suç hem doğru olmaz.
bilmeyen varsa diye uyaralım insanları
Evet hocam avukat ile konuştuğum da suç olduğunu söyledi fakat bundan bir yıl önce forumdan bir arkadaş ile sorun yaşadığım da ailesini aradım , oğlunuz ile bir sorun yaşadım ve oğlunuz inkar ediyor fakat ben eminim ve kanıtlarım var dedim , adam benim oğlum öyle bir şey yapmaz dedi , bende haklısınız sadece büyüğüm olduğunuz ve baba olduğunuz İçin üzülmenizi istemedim, tatlılık ile çözmek istiyorum dedim. Oğlu bana yeminler ediyordu çalmadığına dair. Sonra babası oğlunu aramış ve hesap 15 dakika sonra bana teslim edilmişti. Ama dediğiniz gibi aramak büyük risk.
hiç birinizi tanımam. sen tarafın birisin. Madem ben haklıyım 1 adım atmayı dene yumuşak başlı bir cümle ile bir yaklaşımla adım at. Çözüm için yani bu kimseyi eksiltmez. Daha dün bir inat uğruna boşanma davalarını açmış çocuklu ailenin arasına girdim. Konu mercimek kadar. Çözüldü. Sizinki daha basit durum. 1500 lira nedir ***. vereni mi öldürür alanımı güldürür. Çözün işte. memnuniyetsizlik varsa telafisi yapılsın. söylenen sözler için özür dilensin. ticareti olan şey neyse kolaylık sağlansın gerekirse farklı bir hizmet iile alternatif bir maddi telafi sunulsun. En hızlı şekilde şuan benim zihniyetimle düşünülmeye başlasın her iki taraf çünkü beynini yordugunuza hayatınızın bir bölümünü bu tür şeyleri düşündüğünüze değecek bir durum yok ortada.
Herkes sizin kadar akıllı ve mantıklı DEĞİL hocam. İnsanın yüzüne bakarak yalan söyleyen insanlarla Sizin dediğiniz çözümü yapmak mümkün olmuyor.