katılmıyorsanız yada cogunluga dahil olmak istemiyorsanız konunun açılış amacı nedir?

ironi ise anlarım. değilse amaçsız bir konu.
ThemeForest'de gördüğüm ve çok hoşuma giden html tasarımlar var, bunları satış hakkıyla
Extended License olarak satın alsam, php ile yönetim panelli olarak kodlatsam, r10'da satabilir miyim?
konumun amacı bu, siz anlamadınız sanırım.
Hayır, 2 lisans türü var standart ve extended. Eğer standart lisans alırsanız 1 projenizde kullanırsınız, eğer extended lisans alırsanız saas projelerinizde kullanırsınız. Detayını lisans açıklamalarında bulabilirsiniz.
Themeforest'tan arayüzü alıp onu ticari olarak kullanamazsınız, etikte değil. Burada bunları satanlarında zaten fiyatları gibi iş kaliteleride dipte.
Lisans açıklamalarını Türkçeye çevirince şunlar çıkıyor.
Ürünü satacağım bir üründe kullanmayı planlıyorum. Hangi lisansa ihtiyacım var?
Ürün satılık bir ürünün parçasıysa Genişletilmiş Lisansa ihtiyacınız vardır.
Ben ticari bir kurumum ya da bir işletme işletiyorum. Her zaman Genişletilmiş Lisansa ihtiyacım var mı?
Hayır, öğeyi yalnızca ticari bir ortamda kullanmak, Genişletilmiş Lisansa ihtiyacınız olduğu anlamına gelmez. Son ürün son kullanıcılara satılıyorsa Genişletilmiş Lisansa ihtiyacınız vardır. Nihai ürün ücretsiz ise, ticari bir işletme olsanız bile, yalnızca Normal Lisansa ihtiyacınız vardır.
bunun gibi birçok şey yazıyor iyice kafam karıştı.
Tebrik ederim bu girisim icin. Lisans sartlarini okuyun. Yeterince inglizceniz yoksa inglizce bilen bir arkadasiniza cevirtin.
Teşekkür ederim.