Herşeyi baştan başlayıp anlatmak istiyorum. R10 2.5 Senedir üyeyim forumda binlerce anım geçti.
Forumda çoğu kişi yaptığı şeyler düşene bir tekmede onlar atıyor. Bazı insanlar düşünmüyor o kişi bir lafına alınıp kendine zarar verse. Ben geçmişte forumda 1 kişinin lafına alınarak forumdan çıkmak istedim. Çok pişmanım ama geri döndüm çünkü o laf beni çok incitti. Like almak için karşındaki insanları düşünmeden çok basit kalp kırıyorlar.
Ama güzel tarafı forumda 36 Arkadaşım var hepsi bir birinden güzel 36 insan ile tanıştım ve daha fazlası.
Pozitif düşünüyorum. Eski konularim vardı geçmişte piskolojik sorunlarım vardı. O benden büyük gerçek abiler kardeşim git tedavi gör iyileşmem için elinden gelen herşeyi yaptılar. Allah şükür çok iyiyim. Ama like almak için kendini benden soğutup nefret ettiren bir ton insan vardı. Hayatta her an herşey olabilir.
Dün sadece
@endmd; Hocamız konusu gördüm. Sadece 1 insan yüzünden r10 bunalmış yazık günah yapmayın gerçekten böyle geçmişte bende yeni üyeyken böyleydim. Burası bizim 2 ailemiz yapmayın gerçekten. Fake olsa arkdas ben görüşüyorum çoğu kez telefon ile görüştüm. Satış konuları yaptığımız ortak ticaretlerimiz oldu. Seyit bilmeyen arkadaşlar Seyit diyor insanları kırmak bu kadar kolay olamaz.
Uzun lafın kısası bir laf söylerken karşımızdaki insanları düşünelim. O an kendisi zarar verse ömür boyu onun vebali'ne girersiniz. Yapmayın lütfen sizden tek ricam.