aynı gün açıklandı zaten hocam 4. sayfayı inceleyerek görebilirsiniz. iyi forumlar
Hocam bizleri alintilayarak yazdiginiz mesaj zamaninda bitti zannettik. Cunku siz cekilis bittikten sonra 3 sayfa yazi yazilmis sonrasinda. Bir daha boyle bir sey yasanmamasi adina uzun uzun sizin ve biz icin yazdim.
Karismamasi, bizlerin de zamani gitmemesi adina:
1- konunuzla lutfen arada ilgilenin mod ve ben konunuza mesaj attik 2 gun sonra cevap verdiniz. Online aktivitelerinize bakiyordum. Arada online diniz. 4 sayfada bittigini dusunmeyeyip sikayet konusu acmayi dusunuyordum yok yere.
2- cekilis bitiyorsa herkesin yaptigi gibi lutfen 1. Sayfaya etiketleri ve kazanani tasiyin herkes sayfa sayfa bakamaz ve kimse gormedigi icin devam etmis. (Cekilis bitti yazmissiniz ama benim anladigim kacirdiniz degil sizin katılımlarınizla sonlandi)
3- cekilis bitip 1. Sayfaya yazdiktan sonra lutfen konu islemlerinden cekilisim bitti yazarak konu kapatma talep edin. Boylece cekilisiniz bittiyse yok yere diger arkadaslar mesaj yazmaz.
Bu yazdiklarim genel kurallardir. Diger biten konulara da bakabilirsiniz. Eksik/fazla yoktur bence.
Alan arkadasa hayirli olsun.