Merhaba. Videoların hepsini tüm detaylarıyla izledim. Ücretli satılan eğitimlerden daha iyi diyebilirim. Teşekkürler.
Bu işe yeni başlıyorum. Aklıma takılan bir kaç detay var. Cevaplarsanız sevinirim.
Pin to Pin yapılırken siteye makale olarak içerik giriliyor ve bu içerik Pintereste pinleniyor diye anladım yanlışsam düzeltin.
Bu programda ise klasördeki binlerce resim pinleniyor. Bu pinlerdeki linkler sitenin hangi sayfasına gideceğini neye göre belirliyoruz? Mesela 500 resim pinlediğimizde bu resimlere verilen linkler hangi sayfaya ya da yazıya gidecek? Sitede bu kadar içerik nasıl hazırlanacak? Yazı içeriğine bu kadar resim ekleyemeyeceğimiz için siteye giren kullanıcılar pintereste olumsuz dönüş yaptıklarında ban yenir mi?
Kısacası binlerce pine karşılık web sitemize gelen kullanıcıları nasıl karşılıyoruz

Ve son olarak, her
SubDomaine 1 tane olacak şekilde Pinterest hesabı açıp, bu Domainleri tek bir siteye mi yönlendiriyoruz? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
1- Pin to pin yapılırken Pinterest'ten pin alınır siteye eklenir ve o pin geri Pinterest'e kendi site adresinizle yollanır. Yani içerik felan uğraşılmaz. Direkt resim yollanır.
2- "Bu pinlerdeki linkler sitenin hangi sayfasına gideceğini neye göre belirliyoruz?" Program açılınca aşağıda linkleri ekleme kısmı var. Linkleri tek tek alt alta yazıp ekliyorsunuz txt olarak. (Sanırım)
3- Her subdomaine ne kadar Pinterest hesabı açacağınız size kalmış. Herkes ayrı davranıyor.