Bilim adına blog sitem mevcut 2 kişi yaklaşık 2.5 yıldır yürütüyoruz. Çok editör aldım ve malesef editörler bir süre sonra kaçıyor. Şunu farkettim editörler genelde güncel teknolojik ürünleri tanıtmak istiyor ( huwai bilmem ne modeli gibi) ama ben güncel üründen ziyade bilimin kendisini paylaşmak istiyorum. 2 kişi gerçekten çok yorulduk. Facebook'ta 11 k sayfaya kadar ulaştık ama artık etkileşim sıfıra düştü. Şuan sadece organik hit ile besleniyoruz. Mesela pandemi sürecinde hitim iyiyken sokağa çıkma yasağı kaldırıldığı gün malesef hitim çok düştü

Ben akademisyen değilim sadece her ay başı bilim dergileri alıp oradan beslenerek içerik giriyoruz. Altında kaynağını belirtiyoruz zaten. Biz konulardan çok yabancı kaynaklardan güzel fotoğraflar yakalayıp eklemek üzerine yoğunlaştık. İnsanlar yorum yapmaktan çok çekiniyor. Bu yolda kendini koparıp giden bir tek evrimağacı var malesef. Güzel etkileşim alıyor ama oradakilerde kendileri dışındakileri çok hor görüyor
Ayrıca şunu farkettim bizim insanımız tarihi, fizik ve kimyadan daha çok seviyor