induiduel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yanında zaten yazması gerek ancak anlamak için editörde açıp kodlarına bakabilirsiniz.

içerisinde şu tarz kodlar olur genelde
buildscript { repositories { google() jcenter() } dependencies { classpath 'com.android.tools.build:gradle:3.1.3' // NOTE: Do not place your application dependencies here; they belong // in the individual module build.gradle files }}allprojects { repositories { google() jcenter() }}

Yanlış hatırlamıyorsam root gradlenin yanında (project)
diğerinin yanında (app) yazar.

Proje görüntüleme sistemini android yaparak gradle scripts içerisinde dosyaların görünürlüğünü kontrol edin bu da bir çözüm yolu olabilir.
gayretiniz için teşekkür ederim hocam, şimdi gradle ekranını açabilecek kadar ilerledim tam çalıştırırken sdk hatası verdi onu kurup tekrar denicem

induiduel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yanında zaten yazması gerek ancak anlamak için editörde açıp kodlarına bakabilirsiniz.

içerisinde şu tarz kodlar olur genelde
buildscript { repositories { google() jcenter() } dependencies { classpath 'com.android.tools.build:gradle:3.1.3' // NOTE: Do not place your application dependencies here; they belong // in the individual module build.gradle files }}allprojects { repositories { google() jcenter() }}

Yanlış hatırlamıyorsam root gradlenin yanında (project)
diğerinin yanında (app) yazar.

Proje görüntüleme sistemini android yaparak gradle scripts içerisinde dosyaların görünürlüğünü kontrol edin bu da bir çözüm yolu olabilir.
grade açıp dosyalarıda listeledim "Missing keystore" hatası almaya başladım.

dosyalarımda debug.keystore dosyası yok bunu nasıl edinebilirim.