delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ağlayanın malı güldürmez. bence 10 lira fazla olsun içiniz rahat binin arabaya. can aşıyacaksınız.
Hocam bende maneviyatı yüksek biriyim. İcrada bulunan araçların sahibleri dolandırıcıda olabiliyor borcunu ödeyemeyende olabiliyor dolandırıcılar zaten umrumda değil ödeyemeyen içinse araç zaten ihaleye çıkıyor ve satışı olduğunda borcuna karşılık geliyor borcundan kurtuluyor belki 10 lira zarar ediyor ama sıkıntısından kurtuluyor diye düşünüyorum.
Mstfsdt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
90 bin ₺ lık araçlardan alabileceğin minimum tutar 65-70 civarı olur, maks 100e de çıkar 120ye de uygun alırsan onada ihalenin feshi davası açarlar 3 ay uğraşırsın sonra ihale bedelinin çok altında satış gerçekleşmiş diye fesih edilir
Daha ihaleye gitmeden soğumaya başladım teşekkürler
BilWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir ara bende çok ilgileniyordum. E-Satis UYAP sayesinde internet üzerinden ihalelere katılmak mümkün.

İzlenimlerimi paylaşmamı isterseniz; birincisi sağlam araç bulmak çok zor. Göze batan hasarları oluyor araçların. Öte yandan bazı teknik raporlar olabildiğine açıklayıcı ve kapsamlıyken bazıları ise çok yüzeysel.

Fiyatların yüksek tutulması ise şahsen en çok eleştirdiğim durumlardan birisi. Örnek veriyorum ağır hasarı olan bir araç var nasıl oluyorsa 25-30 binden açık artırmaya çıkıyor.

İhaleye katılmak için ihalede yazan teminat bedelini yatırmak gerekiyor. (Yanılmıyorsam satış bedelinin %10'u kadar)

İhale sizde kalırsa aracın olduğu lokasyona gidip damga vergisi ve beraberinde tahakkuk ettirilecek vergilere ödeyerek teslim alabilirsiniz.
Bilgiler için teşekkürler