Herkesin kendi görüşüdür ekmek yemek isteyende var bu işleri yapıp kazancını sağlayan fakat bu projene göre konuşacak olursak işletme sahiplerine özel bir sunum hazırlayın ciddiyetinizi ve ilginizi belli ettiğinizde tüm herşey rayına girer yok işte gel seo yapalım yok işte gel sosyal medyaya reklam verelim bunların hepsi 2. Aşama he yapılmayacak birşey değil illa ki yapma gereği duyacaksın ama şuan değil bir sitem var isim vermiyorum zaten anlaşılıyor, seo uygulamadım bilgim mi yok hayır ilgisi yok uğraşmaya vaktim yoktu yapmadım bir kelime analizi yaptım o kadar şuan kendi adında 1 rakibi varken 1. Sırada global kelimede rakipleryle 4. Sırada bu işlerin hepsi emekle yeniliklerle ciddiyetle olur hikâyeni oluştur çat kapı işletmelere git ciddiyetini belli et daha çok firma ve sayıya ulaşmak için farklı şehirlerden çat kapı tanıtım yapacak saha temsilciliği yapcak ekip arkadaşları kur seo yapma demiyorum reklam yapmada demiyorum ama bunlar için projenin sana birşeyler vermesi gerek ki yapabil
Hocam dediklerinize katılıyorum ben konuya böyle reklam yapmak amaçlı olanlar yazmasın dicektim eşe dosta başka şehirlerde olanlara haber verdim onlar elinden geldince yardımcı oluyorlar gidip restoranlarla konuşuyorlar şuan maddi durmum el vermediği için o kadar seo ya falan giremiyorum kendimce birşeyler yapıyor yorumun için çok teşekkür ederim başarıların devamını diliyorum.
Hocam site çok yeni. Evvela, siz işletmeleri ekleyin, ekleyebildiğiniz kadar. Sonrasında talep ortaya çıkabilir. Ama eklediğiniz işletmeler için çok iyi tanıtımlar yapmalısınız ki örnek olsun, yeni işletmeleri ayartmanız kolaylaşsın. Başarılar 👍🏻
Hocam şuan elimden geldiği kadar ben ekliyorum benim bu konuyu açma sebebim benim bilmediğim yeni bilgiler kazanmak çok teşekkürler.