Genelde hep evdeyim arada bakkala markete cıkarım 1 saat önce markete çıktım dış kapıyı açtığım gibi bir grup gençle yüz yüze geldim aralarında konuşuyorlardı birilerini gasp edelim felan fılan normalde bunları cevirirdim hayırdır ne ayaksınız gibisinden ama bunlara doğru ilerlerken birden döndüm yoluma neyse dedim belaya bulaşma yoluna devam et sonra ilerledim sokagın başını dönerken bi kişide almış koskoca dogo arjantin cins köpeği millete saldırtıyor şakasına arkadaşıyla konusuyor ipi uzun bırakmış arkamda yaşlı teyze korkudan yavaş geliyor köpekle ben yüz yüzeyim yine sahibide karşılıklı birine dönmüş konuşuyor teyze elindeki poşeti köpeğe salladı tabi ben geçmiştim köpeği yine ilerledim arkama baktıgımda köpeğin sahibi ile teyze tartısıyordu neden poşet sallıyon köpeğime felan filan bunada dönüp köpeğine sahip cık ulen gibisinden atarlanıcaktım yine yoluna devam et sesi geldi içimden yani bu hayat beni umursamazlığa sürükledi artık kimsenin etlisine sütlüsüne karışma isteğim kalmadı Kadir şeker örneğide bilinçaltıma yerleşti artık herkes başının çaresine baksın modundayım psqolojikmi dersiniz artık ne derseniz deyin Millet kafayı yemiş kısaca

https://www.youtube.com/watch?v=wB1LsAt1omI