Konu hakkında detaylar alt kısımda yer almaktadır. 

Almadan önce fikirlerim;
Avm'de birisi ile anlaşıp otomasyon şeklinde gelir modeli oluşturmaktı ki internette "bilmatik" şeklinde aratırsanız örnekleri mevcut.
İnstagram sayfalarında reklam yaparak kitle toplayarak gelir modeli oluşturmaktı fakat kurulumu dahi uzun bir süre sonra yapınca bana göre olmadığını anladım.
Satma sebebim;
Zamanım yok ve yazılımcı olmamam

Ayrıca yeni aldığım mac için ssd konusunda bütçe arttırmak istiyorum.
Socket.io ile kodlanmış daha önce forumda satışı yapılmış kolay yönetilebilir admin paneline sahip minimum seviyede kitle ile güzel kazançlar kazandırabilecek bir projeye dönüşebilir.
Geliştirilebilir.
Bana göre eksileri;
SSL sertifikası istemesi ve VDS ile çalışıyor olması. ( 30 TL'lik VDS paketi ile çalışıyor )
Ben standart reseller kullanıcısıyım, siteyi açar müşteriye teslim ederim. Temasını çizerim, içerik girerim vs vs. VDS ve SSL gibi konularda bilgim yoktur. Bunları da bu yoğunlukta öğrenip yönetecek zamanım maalesef yoktur.
Arayüz çizip farklı bir konsept ile girmeyi planlıyordum fakat aldıktan 6 ay sonra ancak kurulum yapabildim. Reklam yapmaya, yönetmeye, geliştirmeye hiç bir şekilde zamanım yok. Bilgim de olmadığı için scripti proje şeklinde satmak yerine;
satış ve dağıtım hakkı bende olduğu için komple devretmek istiyorum.
Baştan belirtiyorum, yazılım hakkında bilgim olmadığı için sizlere dosya devretmek ve kurulum dökümanını paylaşmak dışında yardım edemem maalesef. Çıkabilecek sorunlardan korktuğum için konuyu açmadan önce bir arkadaştan kontrol etmesini istedim ve kendisi herhangi bir sorun olmadığı düzgün çalıştığını belirtti.
Demo adresi: odullusoru.xyz - SSL olmadığı için tüm izinleri manuel vermeniz gerekmektedir.
Domaini devredebilirim onda sorun yok. Domain porkbun'da barınmaktadır.
demo kullanıcı bilgileri:
05555555555
123456
- VDS ASKIYA ALINDIĞI İÇİN DEMO ÇALIŞMAMAKTADIR.