Merhabalar dostlar.

Bu araç piyasasına hakim olan arkadaşların bilgisi vardır benim fazla yok, ancak hiç normal gibi durmuyor. Allah aşkına VW grubu 2015 üstü her araba 120-130 'un üstü Allah aşkına.

Yav İngiltere'de Sıfır Range Rover Sport 2020 Model Anahtar Teslim 75.000 £. Yani 75.000 para birimi.

Bu şuursuzluk nerden geliyor, kurla ikinci el araç piyasasının ne alakası var gerçekten anlamış değilim. Bu ülkede gençler araba alamayacak mı ? Alt gelir grubu araç alamayacak mı ? Her ürün için, kıytırık her ürün için yıllarca borç mu ödeyecek Türk evlatları ? Hangi akla, mantığa ve ahlaka sığar bu durum. Adam elinin altındaki ilanı 5 ayda tam 110.000 TL yükseltmiş malum araç ilan sitesinde. Bu hırsın da, fırsatçılığın da, ağzının suyu akan, derdi sadece insanlardan biraz daha para koparmak olan zihniyetsizlerin Allah bin belasını versin. Yav bir araba 110.000 TL nasıl artabilir ? Serbest piyasa da serbest piyasa. El insaf yahu vallahi el insaf. Renault Symboller 70.000 TL. Bugün dünyada herhangi bir ülkeye gidip ben Renault Symbol için 70.000 birim para ödedim derseniz adamlar kahkaha atarlar. Ya gücümüz kalmadı, ama bu gücü halen sömürmeye çalışan ne kadar fırsatçı, kokuşmuş piyasa hırsızı varsa da Allah beter etsin, bin belasını versin. Ekleme ihtiyacı hissettim. Sıfır araçlar için üretenden 1.5 kat fazla kazandığımız kokuşmuş bir durumdayız o çok daha vahim bir konu.