Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
show haberlerde izledim polis kimlik kontrolü yaparken kırmızı ışıkta geçen adam kimligini vermeyince olay büyüdü ve bir adama bir sürü polis benim dalıyorlar anlamadıgım kısım o silahları ne zaman kullanacaklar birde polis tekme yedi ilginc
abd de olsa anasını belllerdi
video ;

https://www.youtube.com/watch?v=kYrXlyfjsbM
Tekme atan adama silah sıkacaklarsa, taş atana roket mi atacaklar? Elektro şok diye bir şey var, biber gazı diye bir şey var. Eğitimsiz 4 polis 1 adamı derdes edemiyor diye polise silah kullanma hakkı verilmesini mi istiyorsunuz? Bunlar trafik polisi. Her biri adamın bir kolu bir bacağından tutsa 30 saniyede ters kelepçe yapıp götürürler. Tekme atarak saldırganca direniyorsa sıkarsın gözüne biber gazını nereye tekme atacağını göremez hale gelir. Yok çok şiddetli direniyorsa basarsınız elektro şoku kolunu kaldıramaz hale gelir. Siz polise direnen herkese silah kullanılacak bir ülke isterseniz bir gün bir polis bir sevdiğinizi vurur, bana direndi der geçer gider...

Bu arada hayalarına tekme alan polis gider rapor alır. Bu eleman artistliğinin bedelini öder merak etmeyin.