Ateş etse bunu propagandaya dönüştürürlerdi, bulunduğum ilçe küçük bir yer mesela romanlar falan çok var her türlüsü var polis mesela birşey yapamıyor düğün yapıyorlar mahallelerinde pompalı makineli ne ararsan var karşı tarafta alanları sesler duyuluyor zaten birşey yapamıyorlar gidip uyarıp dönüyorlar hatta bir ara polis ekiplerini düğünün içine zorla sokup oynattılar
Tanıdıklarıma soruyorum şimdi burda 3 karakol var içeride çok polis mi var sanıyorsun diyor ilçede ki polis kılına dokunsa bunlar ayaklanır diyor( büyük şehire bağlı ilçelerden özel harekat anca haklarından geliyor bir dünya silah uyuşturucu yakalandı )
hatta bu uyuşturucu işini yapanlar yaşadığımız apartmandalar polisi aradığımda suç üstü yaptıracakken resmen ekip yok şuan dedi ( narkotikten şahısla irtibat halindeyim ) ses kaydıda durmakta başıma iş gelirse diye kayda almıştım ben vatandaşlık görevimi yaptım sonuçta

Polisleri sınırlandırmak zorundalar ama o tepkileri ben görseydim bir vatandaş olarak sen benim devletimin polisine nasıl el kaldırırsın diye linç ederdim ama tamamen görgü meselesi diyecek söz yok bu da terorist dağda ki adamda bir fark yok.