Yazmışken önerimi de söyleleyim aynı nickle ****** da üyeliğim var girip bakabilirsiniz yaptığım işler: e-ticaret dropshipping sosyal medya hesap kasma makale satışı arşiv satışı mail marketing seslendirme montaj çeviri ve ****** hizmetleri gibi neredeyse 10-15 farklı online gelir kaynağım var Son 3-5 aydır da Pinterest kategorisindeyim online kazanç yöntemi akıl alamayacak kadar çok kendinizi Pinterest ile sınırlandırmayın. Benim bu işe merak salmamın tek nedeni e ticaret sitelerime hit çekebilmek için devasa hitlere sahip olan sevgili ramazan hocam ile yaptığımız ufak çaplı ticarettir kendisine de hep söyledim size de söyleyeyim. Örnek vermek gerekirse facebook üzerinden bir elbise reklamınıza tık başı 15-20kr maliyet yaparsınız örneğin 1k tık size en az 150 liraya mal olur ama Pinterestdan aynı elbise için 0 tl maliyetle tıklama alabilirsiniz tek eksisi facebookda kime tıklatmak istyorsanız o gelir Pinterest da bunu kısmen yapabilirsiniz.
Tüm tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim ki TRAFİK=PARA Bu yüzden Pinterest güzel bir kazanç kapısı
Kategoriye yeni girdiyseniz (benden daha profesyonel olanlar yanlışımı düzeltsin lütfen )benim önerilerim
Elinizde bir miktar da olsa yatırım yapacağınız ve kaybetsenizde üzülmeyeceğiniz kadar bütçe olsun.
Sadece reklam tıklamasına odaklanmayın(E-ticaret sitenize hit çekebilirsiniz mesela)
Manuel çalışma yapın bot pa wa token gibi sistemler bi yerden sonra üzüyor
Hesaplarınızın kalitesine içeriklerinizin özgünlüğüne dikkat edin
Forumu çok iyi okuyun inanılmaz güzel bilgiler var eğitim almadan sağa sola sorarak konulardaki her mesajı tek tek okuyarak yaptığım hesaplarımda (kendimce) başarı elde ettim.
Geniş açıdan bakın ve sok olarak paranızı çar çur edebilecek birçok insan var herkese güvenmeyin