Hocam film sitesi işi biraz riskli, site açtığınızda kendinizi gizlemeden 1 film bile eklememeniz gerekiyor. Ben baya uzun zamandır bu sektördeyim, r10'da veya wm'de bir çok site sattım ve sıkıntı yaşamadım fakat en son site sattığım kişi ile sıkıntı yaşıyorum.

Kendimi yıllar boyu off shore ile vs gizlemeyi başardım fakat en son site sattığım kişi siteyi benden aldıktan sonra domain ve hostingi gizlemeden direkt kendi adı ile TR firmada kullanmış ve site kendisinde bir kaç hafta durmasına rağmen ifadeye çağırmışlar.

Ben siteyi satmadan önce digiturk veya farklı telif haklarını ciddiye alan firmalara mail ile ulaşıp tüm telifli içerikleri kaldırdım, listeye bakarak ona göre içerik girdim yani ben siteyi satmadan önce hiç bir sıkıntısı yoktu, siteyi sattıktan sonra alan kişi ne teliflere bakmış ne bir şeye fakat sitenin artık sahibi kendisi olduğunu ve sorumluluğunu da üstlenmesi gerektiğini kabul etmiyor site kendinde iken gelen teliflerden beni sorumlu tutmaya çalışıyor, yani ben siteyi adama sattıktan sonra aradan yıllar geçse dahi " yok ben siteyi bundan aldım filmleri o eklemiş benim suçum yok" demeye çalışıyor ve çok saçmalıyor.

Yani kısacası film dizi sitesi sektöründe her ince ayrıntıyı düşünüp girmek lazım.