Huawei Y5 Prime (2018) (16GB) Siyah Renk
Piyasa fiyatı 1.400 - 1.800
İstanbul Bilişim Fiyatı : 1.100
Kutusu, garantisi yok. Alalı tam 1 sene oldu.
1 kere bile hat takılmadı, hiç bir sıkıntısı yok. Evde yatıyor, sadece yedek instagram hesaplarını arada wifi açarak kontrol etmek için kullanıyorum
Fiyat : 700 TL (İstanbul içi elden teslim, İstanbul dışı önce ücret sonra kargo teslim)
------------------------------
Samsung Galaxy A7 (2017) Siyah Renk
1 Ay sonra 3. senesini dolduracak birincil vazgeçilmez telefonum. Askerden izne geldiğimde, Avea bayisinden fatura üzerine almıştım. Yeni telefon alma sebebimden ötürü artık hatsız olarak İnstagram hesaplarımın takibi için kullanılmakta. Camı çatlak durumdadır, dokunmatiğinde vs herhangi tek bir sorunu yoktur. Sahibinden piyasasında baktığım tüm telefonlardan daha temiz durumdadır. Ağzına kadar dolu olmasına rağmen bir çok telefonun performansına taş çıkarıcak canavar niteliktedir.
Fiyat : 900 TL (İstanbul içi elden teslim, İstanbul dışı önce ücret sonra kargo teslim)
Her iki telefonda hediye edilebilecek, gönül rahatlığıyla tercih edilecek telefonlardır. Halen kullanmaya devam etmekteyim fakat artık cebimde değil sadece evde kullanıyorum.
r10 dışı satmayı düşünmüyorum anca dosta akrabaya satarım.
İstanbul/Esenyurt'ta ikamet etmekteyim, 18:00-22:00 Arası dilediğiniz saatte gelip cihazları kontrol edebilirsiniz