İnstagram hesabımız için paylaşım şablonu yaptırılacaktır.
Öncelikle belirteyim işi almak için yazmayın lütfen cidden vakit kaybı ve bu hengamede kararsız kalıp işi verdiğim kişinin işi istediğim gibi yapamayıp benim sessizce pişmanlığımla sonlansın istemiyorum.
Instagramda ki kullanıcı adım @besiktask atacağım postlarda kullanacağım bir şablon istiyorum. Telefondan paylaşım yapıyorum ve kullanacağım program inshot. yan fotoğrafı bulup bunun üzerine bu şablonu koyup alt kısmına da metin girebileceğim bir halde olsun istiyorum. üst kısım şeffaf alt kısmı ise transparan şekilde siyah, beyaz ve kırmızı tonlarda 3 ayrı şablon olabilir.
Lütfen işi almak için mesaj atarken baştada belirttiğim gibi aç gözlülük yapmayıp tamamen özgünleştirilmiş bir çalışma ( ya zaten piyasada 500 tane bundan var ne özgününden bahsediyorsun demeyin ) ve özgün bir logo. Sayfanın ismini çağrıştıracak. DM Kabul etmiyorum dm atanların mesajlarını direk okumadan sileceğim lütfen whatsapp üzerinden logo ve şablon çalışma örneğini ister blurlayıp isterseniz ortasına kocaman logo koyup kötü niyete mahal vermeyecek şekilde gösterebilirsiniz.
Özet olarak istediğim bir zemin şablonu ve logo. Logo aynı zamanda profil fotosu olarak kullanılacak. belki çok şey istedim ama bu sefer pişman olmak istemiyorum
whatsap iletişim 0505 612. 1903