Hocam tek seferde $10k kar bırakacak satışı yapmak için herhalde en azından $10k'lık, kargo (dijital bir ürün değilse), reklam vb. giderleri dahil 2 katından fazla fiyata satabileceğin bir ürün olması lazım.
$20.000 satabileceğin nasıl bir ürün var merak ettim açıkçası. Ki o ürüne de 70.000 bin türk lirası para ayırmak demektir baştan. Konuyu biraz açın da biz de aydınlanalım
hocam siz çok yanlış anladınız o kadar kar marjı bırakan işle uğraşmıyorum dedim o kısımda yanlış anladınız beni.
Ürün fiyatlarına gelecek olur isek 45,000 € ile 1,000,000 € arası değişiyor.
ben eskiden makaleler yazıp uzun uzun anlatmıştım halen makaleler mevcut forumda durmakta belki bir fikir oluşturur kafanızda. İşin en güzel yanıda sıfır sermaye (web sitesi , seo , reklam saymazsak)
Aslında şuan tam zamanı E-ihracatın küçük bir tüyo vereyim hem ne satabilirsiniz onun içinde belki fikir oluşturur kafanızda.
Türkiye Çin'den pahalı ama Avrupa'dan ucuz bir ülke buda demek oluyor ki Çin'den ürün almak istemeyen ülkeler (Bu ara Çin bile kendinden ürün almak istemiyor

)Türkiyeyi seçecektir ki şu aralar e-posta yoğunluğumuz ciddi anlamda arttı. Satacağınız ürünü (Tek ürün yada set halinde hepsi 1 adet öyle binlerce değil ) Türkiye'de üretimi olmalı bu ürünün ve mümkünse ihraç kayıtlı üretim yapan firma bulun daha kolay ihracatını yaparsınız.
Bir kaç küçük ve benim satışını yapmadığım ürün söyleyim biraz daha net anlaşılırım.
CNC Makinesi
Halı yıkama makinesi
Gibi bir çok makine , ekipman , yedek parça vs.. bulabilirsiniz 50 tl ye aldığınız mehmet efendi kahvesini conilere 50 dolara iteleme ile arasında sadece sıfır farkı var benimki biraz bol sıfırlı