Zaten yüksek marjlı çok fazla iş olduğu herkesçe bilinen şeyler de, ticarette en önemli şey bağlantıdır bence. Yani siz daha iyi bilirsiniz, aynı ürünü satan onlarca kişi var ama aralarından bazıları 2. 3. elden 10 birim paraya alıp 12'e satmaya çalışıyorken bazıları gidip direk üreticisinden 8 birime alır 11'e satar. Daha ucuza satmasına rağmen daha yüksek kar eder.
Bu attığınız linkteki işi yapabilmek de sizi bu işin içine çekebilecek birilerini ve yüksek miktarda parayı gerektirir diye düşünüyorum
Maliyet ticarette önemli şey evet, bunu kimse inkar edemez ama şartların getirdiği ve iş modelini en uygun şekilde sürdürebilir kılan maliyet esas olan bence
Bu konuda yazan iş modelinden örnek verelim; sattığım ürünü ben amazon.com'dan alıyorum aynı ürün belki aliexpress'de belki 5/1 bulacağım hatta belkide ücretsiz kargo ile göndereceğim.
Ne olacak böyle, normal de benim maliyetim 50 dolar ürün 50 dolar kargo 100 dolar iken
Aliexpress'den 10 dolara işi halledeceğim, kulağa inanılmaz geliyor ektra 90 dolar kar!
Ama sürdürebilir mi, hayır 
Amazon 1 hafta sonra 1 ay sonra 1 yıl sonra diyecek ki sen ne yapıyorsun anlat, bu şekilde olduğu için o para da içeride kalacak ve en önemlisi aktif gelir sona erecek.
O yüzden maliyetin daha azı değil sürdürebilir olması lazım, bunu konuya yer alan iş modeli için verdim fiziksel olarak maliyeti düşürmenin ters orantısı olduğunu herkes biliyor ne kadar stok o kadar düşük maliyet sermaye varsa zaten maliyet düşüktür.