Herkese iyi forumlar arkadaşlar uzun zamandır buralarda yoktum. Başlıkta da belirttiğim üzere. 100 Adet .COM'lu Çoğu jenerik domain ve Keyword içerikli haber sitelerimi Yurtdışına çıkma işlemlerim ve vize durumum onaylandığı için satışa çıkartıyorum. Daha doğrusu sanal ortamda uzunca bir süre olamayacağım, ilgilenemeyeceğim için ve emeğimin de çöp olmasını istemediğim için satıyorum. Detaylı tüm bilgileri lütfen aşağıda sizler için hazırlamış olduğum tablodan kontrol edip o şekilde iletişime geçiniz.

SEO ile uğraşanlara çok ama çok yardımı olacaktır. Hem kendi siteleriniz için hem de tanıtım, link reklam vs için kullanabileceğiniz kendinize ait bulunamaz bir alt yapı.

Site Adeti: 100 ( 60 Tanesi Kurulu, 40 tanesi de kuruluma hazır )
Site Uzantıları: .COM ( Hepsi ) + Bazıları gerçekten jenerik isimler
Domain Kalan Süre: 11 Ay ( yani 1 yıllık almıştım 1 aylık diyebiliriz )
Domain Firması: Godaddy ( Tüm domainler ayrı ayrı hesaplarda tertemiz durmaktadır. )
DNS: Cloudflare ( Yine tüm domainler ayrı ayrı mail hesaplarıyla her cloudda bir domain olmak üzere konumlandırılmıştır.
Webmasters: Tüm domainler yine her biri ayrı ayrı webmasters hesaplarına tanımlanmış olup, sitemap, robots ve google gibi getir işlemleri bitmiş haliyle tek tek itinayla yapılmıştır.
Sitelerde Kurulu Script: Wordpress
Tercih Edilen SEO Eklentisi: Yoast ( Tüm iç seo ayarları yapılmış olup, Clone ya da Copy-Paste usülü kategori ve sayfa descriptionları kesinlikle yapılmamıştır. Kontrol edilebilir.)
Sitelerde Kurulu Bot: wbots ( 11 yıldır sektörde kendi çapımda birşeyler yapıyorum. Ancak bu zamana kadar sorunsuz ve harika bir şekilde çalıştığım tek içerik sağlayıcı uygulamadır.) Bu arada tüm wbots ayarları yapılmıştır. 1 saatte girilecek içerik adeti. Kategori to Kategori ( eşleme, içerik ve RESİM özgünleştirme de dahil ayarlar tamamdır. Yine kontrol ettirilebilir.)
Ödemesi Yapılmış Hizmetler:
1) 6 Aylık DEDİCATED Sunucu ( sitelerde kasma, sunucuda problem vs yaşanmaması açısından direkt olarak dedicated satın aldım benim aldığım arkadaşım bilgili ve de ilgili biri 450 tl ye hizmet alıyorum yani yaklaşık olarak 2700 tl gibi bir sunucu ödemesi ödendiği için 6 ay boyunca sorunsuz çalışırsınız. 100 adet site günlük 10.000 Haber paylaşıyor ve veri giriş çıkışı ve bunların istekleri gibi sunucuyu kasabilecek özellikler olmasına rağmen ortalama Load Averages: 1.38 1.64 1.67 şeklindedir ve hız sorunsuzdur. En azından ben bir problem yaşamadım.)
2) wbots 6 aylık ödemesi yapılmış ( 2100 TL ortalama ) 100 site tanımlı sorunsuz kullanabilirsiniz. Günlük 100 site 10.000 ortalama içerik giriliyor ancak siz bunu dilerseniz artırabilirsiniz. Ben çok fazla seri içerik girmesin ve siteler de yeni diye SEO açısından sorun yaşamamak mahiyetinde bu şekilde tuttum, eğer satmasaydım bu hafta günlük 20.000 haber paylaşımına yükseltecektim. (bu arada yükseltme için ekstra para ödemenize gerek yoktur.)
3) Domainler ( 1 yıllık reg.): 4000 TL ortalama olarak yazıyorum yine.

EK BİLGİ: Herhangi bir link çıkışı vs kesinlikle yapılmamıştır. Tanıtım için ya da Backlink için. Zaten yeni siteler bana kalırsa naçizane fikrim; almayı düşünen arkadaş da en az 1 ay daha herhangi bir link çıkışı vermesin. Tabi yine tercih alan arkadaşındır. Bu arada siteler: 3k-5k-7k gibi indexlere sahip oldu bu kısa sürede. Bu da güzel bir şey. Zamanla o tahmini tabi 2 aya 20k'ları geçer her bir site. Ek bilgi olarak sunayım dedim.

Genel özellikler yukarıda sizlerle belirttiğim gibidir arkadaşlar. Yanlış anlaşılmasın arkadaşlar bunlara çok emek verdim ve her birini kendim tek tek zaman içerisinde kurdum. Kategorilerden Title'e, descriptiondan site içi optimizelere ( Kendimce ) kadar büyük emek verdim ve maddiyat harcadım o yüzden lütfen halk arasında ÖLÜCÜ diye tabir ettiğimiz arkadaşlarımız yazmasın. Şimdiden alacak arkadaşa hayırlı uğurlu olsun. SEO ile uğraşan ya da kendi siteleri için değerlendirmek isteyenler için güzel alt yapı.

İletişim: PM & ergunzemin@gmail.com ( MAİL+ mailinize 5 dk içerisinde dönüş sağlıyorum.) Forumdan bir arkadaşa vermek istiyorum, o yüzden forumdışı satmayı pek düşünmediğimden forumdışı iletişim bırakmıyorum. Tabii teklif gelirse forumdışı da satabilirim. Hayırlı forumlar dilerim.