ConPix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben de bi ara merak saldım ancak internette anlatılanlar hep şöyle güzel böyle güzel tarzı şeyler. Doğru düzgün anlatan birini pek görmedim türkçe kaynaklarda. Mesala bu işi Türkiye üzerinden nasıl yapabiliriz, şirket kurmak gerekiyor mu, gerekiyorsa izlenmesi gereken yollar neler ? Anlatanların hepsi sermayesiz para kazanma modeli diye güzelliyor fakat bakın siz de sermayesiz bir iş değil diyosunuz. Şu işi detaylarıyla anlatan ücretli ve parasının hakkını veren bir eğitim video serisi var mı türkçe ?
Bana sorarsanız da güzel derim, sadece acil durumlarda ilgileniyorum günde yarım saat ayırsanız yeterli.
Uğraş gerektirmeden asgari ücret neredeyse 2-3 katı kazanç sağlıyorum ve küçük pazarlarda ve tam efektif çalışan mağazalar değil aylık +50 bin tl kar yapan arkadaşlar tanıyorum bakın ciro değil kar.
Buradan bakınca güzel tabii sorunlar oluyor mu elbette oluyor ama devam etmemin sebebi zamanımı almaması günün her saatin de para kazanma olasılığı var

Sermayesiz yalan bir söylem maalesef, stoksuz evet ama sermayesiz değil.
Aşağıda ki görüntü sadece kargo firmasına ödediğim rakamlar, ürüne verdiğim rakamlar değil sadece kargo firmasına ben bunları ödüyorum ama bunların parası 20 günden önce gelmiyor, nasıl sermayesiz?
Stoksuz kısmı ise, satılan ürüne para veriyoruz yani gidip ürüne para yatırıp satılmasını beklemiyorum, eğer satılırsa para veriyorum.

Şirket ilk etapta yasal olarak şart değil(ABD için), abd hükümeti 40bin dolara kadar vergisiz satışa izin veriyor diye biliyorum. (araştırın benimki kulaktan doğma)
Eğitim konusu, belki yüzlerce bu iş modelini anlatan hatta öyle rakamlara verenler var ki!
Size tavsiyem eğer araştırmayı seviyorsanız, google,youtube bulunmaz bir nimet, ben ilk satışlarımı yaptığımda eğitim almadım buralardan öğrendim.
Baktım satışlar geliyor, sistemi gördüm bana mantıklı geldi ondan sonra eğitim aldım, ufak tefek kattığı şeyler oldu ama almasaydım da olur çünkü hepsini araştırıp buldum.