Trust adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yapılan ciro sadece kazanılan ihalelerin bedelidir. Mağaza zincirlerine toptan ürün vermeyi ve perakende satış işini 1 yıldır yapmıyorum. Marketlere verdiğim dönemlerde cirom 1.5-2 milyon civarıydı.

Normalde fırın işi ve karışımlar yapan bir firmadan kar oranları daha iyi olduğu için sadece toz karışım yapıp palet bazlı satış yapan bir firmaya çevirdim. Bendeki maliyetler ile katılıp kazanamadığım ihale olmadı.

Diğer şirketlerim ile meşgul olduğum için burayı artık gözden çıkardım. Sırf işin arge kısmı 2015 yılında 1 milyon lira kadar paramı yedi

Şu an satmayı düşündüklerim;
- Marka
- İç/Dış kutu ölçüleri
- Torbalar, kutular
- Ham madde aldığım yerler ile bağlantılar
- Satış yaptığım yerler ile bağlantılar
- Şu an bu ciroyu yakalamak için gerekli olan cihazlar (karıştırıcı, masa)
- 6 yıldır yapılan tüm formüller
- Ofis malzemesi
- Tüm perakende market zinciri ile bağlantılar (Özdilek, Gürmar ve daha büyük 300-400 market zinciri olanlar mevcut)

Sizde aradığım şartlar;
- Öncelikle firma olmanız, şahıs şirketi de olur
- Gıda mühendisi mesul müdür (ufak maaş karşılığı çözülüyor)
- 2-3 adet çalışan
- 80-90 metre kare alan
- Ekap üzerinden ihale takip etmek (Google kullanmaktan daha basit)

Şu an doğu bölgesi ihalesi bitmek üzere devir işlemleri 2-3 aya yapılacak. İhale kapandığı gibi yenisini açıyorlar, daha yolda İzmir Büyükşehir ihalesi (Her sene açılıyor ben genelde 100-200 binlik kısmını veriyorum), Siirt ihalesi, Gaziantep ihalesi, Antalya ihalesi, Eskişehir ihalesi var.

Bu yazdıklarım için istediğim ücret 200 bin TL. Taşınacak ilin konumuna göre bizzat gelip her ekipmanınızı çalışır hale getireceğim.

Özel mesaj ile telefon numaranızı iletip daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Yoğun birisiyim, yazdıklarımdan bir şey anlamadıysanız iletişime geçmeyin lütfen.
Marka ne üzerine ben mi göremedim Hocam.