Ekonomi, Gezi, Teknoloji, Sağlık veya Viral İçerikli Sitelerde Editörlük Hizmeti Vereceğim.

Vereceğim Hizmetler;
  • Günlük Min. 5 Max. 10 Makale Girişi
  • Konuya bağlı 200 ila 1000 Kelime Arası Seo Uyumlu Makale
  • Görsel Seçimi ve Özgünleştirme Çalışması (watermark eklenmesi, site logosu ekleme, boyutlarının ayarlanması)
  • Etiket Girişi
  • Sitenin Gelişimi İçin Ortak Çalışma
  • Semrush ile Aranma Hacmi Yüksek Anahtar Kelime Seçimi ve Uygun Makale Hazırlanması
Editörlük hizmetini yalnızca 1 kişiye vereceğim başka iş almayacağım. (Çünkü kendime ait web sitelerimde mevcut)
Bu süreçte site sahibi kişiyle iş veren - çalışan modülü ile değilde arkadaş gibi çalışmayı tercih ederim.
İçeriklerin başlıklarını yazılacak makale sayısını anlık veya günlük değil haftalık oturup beraber karar vereceğiz. Yani o hafta yazılacak makale başlıkları belli olacak.
Sistematik çalışmak istediğim için haber sitelerinde çalışmayı düşünmüyorum.
Anlaştığım kişi ile 3 ila 5 gün deneme çalışması yapacağım karşılıklı anlaşırsak uzun soluklu çalışabiliriz.
Ödemeleri haftalık iş sonrası alacağım (iş öncesi kesinlikle almayacağım)
Dediğim gibi site sahibi kişi ile sohbet havasına işi yürütmek istiyorum çünkü bir süre sonra iş ezbere biniyor ve sağlıklı içerik üretemiyorum.
Yukarıda bahsettiğim sektörlerin dışında makalelerde iyi olduğumu düşünmüyorum bu sebeple farklı sektörde siteleri kabul etmeyeceğim.
İstediğim fiyat 100 Kelime 3 TL olacak.
Referans çalışmaları PM yolu ile ileteceğim.