[QUOTE=adnanbas;1077446997][QUOTE=aitsizbiri;1077446872]
Öncelikle düşüncelerim seninle aynı olmayabilir. Zevklerimizde aynı olmayabilir. Karakterimi değerlendirecek sen değilsin. Ben senin karakterine birşey dedim mi? Önce terbiyeli ol. Evet bana göre bazı videolarda şaklabanlık ve soytarılık var ve bunu da para kazanmak için yapıyorlar. Ben sadece soytarılığı sevmiyorum dedim. Sen sevebilirsin. Ama benim karakterim hakkında tanımadan yorumlar yapamazsın. Laflarına yazdıklarına ve ağzından çıkana dikkat et lütfen.
Bence siz ne demek istediğimi anlamamakta ısrar ediyorsunuz.İnsanların yaptıkları veya yazdıkları kişiliğinin yansımasıdır bu bir.Kim şaklabanlık yapar etmez bu ne seni ne beni ilgilendirir severiz sevmeyiz bu tamamen bizim sorunumuz ve tercihimiz benim sinirlendiğim nokta şu.Siz insanşara kendinizde halaret etme hakkı buluyorsunuz bunu anlatmaya çalışıyorum.Sana şaklabanlık olarak gelen bir şey baskasına bir eğlence aracı olarak gelir bu yüzden lütfen yorum yaparken hakaret etmeden yorum yapalım ve şu internet magandacılığını bırakalım bu hepimiz için geçerli.