gokhanaltunw adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben satış konusunu baltalamıyorum verdiğin hizmetede birşey dediğim yok ama şu var sonuçta bu hizmeti alanlarda ekmek parası çıkarmak umuduyla sizden Bu hizmeti olacaklar ve para verecekler onun için konunza eklenen ürünün satılmasının nasıl sağlanabilir bunun hakkındada bilgi dahil etmeniz gerekir bence sadece sistemi kur bırak bi işe yaramaz onlarca sistem kurdum reklamsız seosuz birşey olmaz satılmaz önemli olan ürünü sattıracak bilginin paylaşılması.
Bakın konuyu okursanız ne yazıyor, ben eğitim satmıyorum benim burda esas sattığım altın değerinde nasıl ödeme alındığıdır. Ben bahsettiğiniz gibi destekleride versem o iş 1.000 tl lik emek olmaktan çıkar çok daha fazlasına girer. Ben sizinle hala siz diye konuşurken siz bana sen diye rahatlıkla hitap edebiliyorsunuz. Size hayatta kendi fikirlerinizle başarılar dilerim. Bana gelen talepleri zaten karşının bilgisi yoksa detaylı açıklayarak eğitim videolarına yönlendiriyorum kimseye zorla bir hizmet satmıyorum.

Bu arada evet şu an itibariyle fiyatıda 5.000 tl ye çekiyorum. Bu işi a dan z ye bilen ödeme konusunda sıkıntı yaşayan bu hizmeti satın alabilir. Ben sadece ödeme almaya hazır sistemi kuracağım. Ekleme olarak da şunu söyleyebilirim: para kazanmak sadece sosyal medya pazarlamasından geçiyor, google ile bu iş sağlıklı olmaz. Başarılı sos200 koyarsınız 800 alırsınız.
Herkese hayırlı işler.