Yurtdışından POS ile ödeme almak basit bir şey mi? Stripe ve payoneer uzun zamandır sahte adresle hesap açanlara sıkıntı yaratıyor, yenileri onaylamıyor. Ben direkt olarak ödeme alabiliyorum. Şimdi en başa dönelim, velevki burası benim ekmek teknem tek işim bu, sizin bir satış konusunu bu şekilde baltalamanız ne kadar doğru?
Onun dışında yazdıklarınızdan bu işin içerisinde olmadığınız çok belli, stripela v.s deneyin Benim yöntemimde vergisiydi algısıydı cartıydı curtuydu her şey hallolmuş şekilde teslim ediyorum. Hani bir şeyler bilmeden bu şekilde yorum yapmanız, baltalamanız çok yanlış. Benim yöntemim emin olun 1.000 tl den fazla eder. Yeni projemizde reklam bütçemiz için fiyat artışlı adetli satış yapmayı planladık. Bu şekilde giderse zaten kaldıracağım, kimsenin bilmemesi bizim hayrımıza. Size başarılar dilerim.
Ben satış konusunu baltalamıyorum verdiğin hizmetede birşey dediğim yok ama şu var sonuçta bu hizmeti alanlarda ekmek parası çıkarmak umuduyla sizden Bu hizmeti olacaklar ve para verecekler onun için konunza eklenen ürünün satılmasının nasıl sağlanabilir bunun hakkındada bilgi dahil etmeniz gerekir bence sadece sistemi kur bırak bi işe yaramaz onlarca sistem kurdum reklamsız seosuz birşey olmaz satılmaz önemli olan ürünü sattıracak bilginin paylaşılması.